SALDĒŠANAS SKAPJI
Saldēšanas skapji ir gandrīz jebkura pārtikas veikala, kā arī aptieku un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu, neatdalāma daļa. Veikalos tie ir paredzēti dzērienu, nicīgo produktu, piena produktu, ziedu un medikamentu uzglabāšanai un ekspozīcijai.Saldēšanas skapji var būt aprīkoti ar dažāda tipa durvīm – atveramas stikla, atveramas kupejas durvis (vispopulārākie), ciešas metāliskās durvis. Svarīgi parametri ir skapja gabarīti, to tilpums (no 300 līdz 1500 litriem) un plauktu daudzums. Korpusa krasa var pastāstīt diezgan daudz par elementa izpildījumu. Bieži, tā nozīme, kā korpuss ir izgatavots no nerūsējoša vai cinkota tērauda, iespējams pārklāts ar krāsu.
Izvēloties skapi vajag atcerēties par sekciju daudzumu. Parasti atšķir viensekciju un divsekciju skapjus. Divsekciju skapjiem pastāv iespēja izvēlēties noteikto temperatūru, kas ir diezgan ērti pie vienlaicīgas vairāku produktu uzglabāšanas.
Atšķir arī dažādas temperatūras skapjus: vidējas temperatūras (augstāk par 0°С), domāti piena produktiem, zivju un gaļas izstrādājumiem, dzērieniem; un zemas temperatūras (zemāk par 0°С), priekš saldējuma un pusfabrikātiem. Atdzesēšanas metode var būt piespiedu vai brīva (dabīga cirkulācija / konvekcija), kā arī dažiem modeļiem ir uzstādīta automātiskās atkausēšanas sistēmas.
Mūsu kompānijā Jūs atradīsiet visplašāko saldēšanas skapju piedāvājumu. Sazinieties ar mums, un mēs palīdzēsim atrast vispiemērotāko variantu, piegādāsim un uzstādīsim ļoti ātri. Pēc Jūsu vēlmes piedāvājam ilgtermiņa atbalstu un tehnisko apkalpošanu.